Поръчка и доставка на нови автомобили - Автокъща IS Auto

Поръчка и доставка на нови и използвани автомобили

Търсите подходящ автомобил, но не откривате нищо подходящо на българския пазар? Ние от IS Auto можем да доставим избрания от Вас модел и да ви съдействаме за регистрацията му в българската система. Нашият екип ще Ви консултира относно различните възможни варианти и ще Ви помогне да изберете между нов автомобил, поръчан директно от представителството на съответната марка и използван автомобил в отлично техническо състояние, отговарящ изцяло на вашите изисквания. Това е възможно, благодарение на дългогодишните ни партньорски отношения с представителствата на марките Mercedes-Benz, BMW, Rover, Porsche, Audi и Volkswagen. Служителите ни познават всички изисквания за внос и регистрация на автомобили от чужбина и с удоволствие ще ви съдействат, за да се справите безпроблемно с цялата необходима документация. Най-важна за клиента, разбира се, е бързата и сигурна доставка на новия автомобил. Нашият екип има солиден опит в транспортирането на автомобили от чужбина и може да се погрижи да получите автомобила си в най-кратки срокове, без каквито и да било забележки. Schneider Pellets

Не се притеснявайте за детайлите и се доверете на нашия екип!

Подробна консултация

Бърза и сигурна доставка

Съдействие при регистрация

Поръчка и доставка на нови и използвани автомобили

Търсите подходящ автомобил, но не откривате нищо подходящо на българския пазар?

Ние от IS Auto можем да доставим избрания от Вас модел и да ви съдействаме за регистрацията му в българската система. Нашият екип ще Ви консултира относно различните възможни варианти и ще Ви помогне да изберете между нов автомобил, поръчан директно от представителството на съответната марка и използван автомобил в отлично техническо състояние, отговарящ изцяло на вашите изисквания. Това е възможно, благодарение на дългогодишните ни партньорски отношения с представителствата на марките Mercedes-Benz, BMW, Rover, Porsche, Audi и Volkswagen.

Служителите ни познават всички изисквания за внос и регистрация на автомобили от чужбина и с удоволствие ще ви съдействат, за да се справите безпроблемно с цялата необходима документация.

Най-важна за клиента, разбира се, е бързата и сигурна доставка на новия автомобил. Нашият екип има солиден опит в транспортирането на автомобили от чужбина и може да се погрижи да получите автомобила си в най-кратки срокове, без каквито и да било забележки.

Не се притеснявайте за детайлите и се доверете на нашия екип!

Подробна консултация

Бърза и сигурна доставка

Съдействие при регистрация

Call Now Button