Поръчка и доставка на нови или използвани автомобили - Автокъща IS Auto

Поръчка и доставка на нови или използвани автомобили

Търсите подходящ автомобил, но не откривате нищо подходящо на българския пазар?

Ние от IS Auto можем да доставим избран от Вас модел. Също така сме готови да съдействаме за регистрацията му в българската система. Нашият екип ще Ви консултира относно различните възможни варианти и ще Ви помогне да изберете един от двата варианта. Първият е нов автомобил, който е поръчан директно от представителството на съответната марка. Втората възможност е да изберете използван автомобил в отлично техническо състояние, отговарящ изцяло на Вашите изисквания.interkeramos

Това се случва тъй като имаме изградени дългогодишните ни партньорски отношения с представителствата на марките Mercedes-Benz, BMW, Rover, Porsche, Audi и Volkswagen.

Служителите ни познават всички изисквания за внос и регистрация на автомобили от чужбина. Те са готови да Ви съдейства, за да се справите безпроблемно с цялата необходима документация.

Най-важна за клиента е бързата и сигурна доставка на новия автомобил. Екипът на IS Auto има солиден опит в транспортирането на автомобил от чужбина и може да се погрижи това да се случи в най-кратки срокове.

Нашите най-нови предложения

Предпазете се от неприятните изненади, като се доверите на някой от опитните специалисти в продажбата на използвани автомобили. 

Изберете IS Auto!

Call Now Button