Регистрация и застраховка - Автокъща IS Auto

Регистрация и застраховка

В нашия екип ние разполагаме с изключителни професионалисти. Те с удоволствие биха могли да осигурят консултация и отлично обслужване, което да Ви спести излишното губене на време.

Екипът на IS Auto е отлично запознат с актуалните разпоредби за регистрация на превозни средства от различен клас в системата на КАТ. Ние непрекъснато следим нововъведените изменения. Поради тази причина сме готови да съдействаме с цялата необходима документация в процеса на регистрация на нов автомобил.

Недейте да се притеснявате от излишната бюрокрация!

В IS Auto работим съвместно с водещите застрахователни компании на пазара. По този начин можем да съдействаме на клиентите си при сключването на застраховка Автокаско и Гражданска отговорност. В същото време гарантираме конкурентни цени и своевременна реакция.

Не се колебайте да ни попитате за всякакви въпроси, чиито отговори искате да знаете. Трябва само да се свържете с наш представител. Ние ще се радваме да Ви бъдем полезни. Заедно ще открием най-изгодната за Вас застрахователна полица, като внимателно подберем офертите от различните застрахователни компании.

Застраховката Автокаско няма задължителен характер, а целта ѝ е да обезщети собственика на автомобила при евентуален инцидент на пътя, природни катаклизми и други. В зависимост от избраното покритие, застраховката може да предвижда обезщетени в случай на кражба.

Застраховката Гражданска отговорност е задължителна за всички български шофьори. Тя предвижда обезщетение за трети лица, които са участвали в евентуален инцидент.

Нашите най-нови предложения

Ние от IS Auto се стремим да предоставим на клиентите си цялостно обслужване, за да направим покупката на нов автомобил лесно и безпроблемно.

Изберете IS Auto!

Call Now Button