за нас

Без значение дали купувате кола за първи път или обичате да се радвате на нов автомобил всеки сезон, за нас Вашите изисквания и очаквания са на първо място. Посетете обектите ни на място в София и Варна и разгледайте отблизо голямото разнообразие от леки автомобили, бусове, камиони и каравани, които предлагаме.

Нашият екип от доказани професионалисти ще се погрижи да откриете точно това, което търсите! Важно е да знаете, че компанията ни има различен подход. Ние предлагаме използвани и нови автомобили, подходящи за различни цели, като се стремим да спечелим клиентите си с коректното отношение, подробна и точна информация за състоянието на автомобила, както и пълна прозрачност относно това какво можете да получите съгласно бюджета, с който разполагате.

Ние от екипа на IS Auto ценим своите клиенти и се грижим за сигурността им на пътя, поради тази причина не правим компромиси с техническата изправност на продаваните автомобили.

Нашата мисия е да осигурим на българските шофьори високо качество на обслужване и да посрещнем очакванията им с професионализъм и реални предложения на конкурентни цени.

Ние предлагаме на своите клиенти реални снимки и точна информация за техническото състояние на всеки един от наличните автомобили в текущия асортимент. По този начин Ви даваме възможност лесно да изберете най-добрия продукт, съобразно бюджета, с който разполагате.

IS Auto държи да поддържа дълготрайни отношения със своите клиенти. Екипът ни прави всичко възможно, за да улесни процеса по закупуването на автомобил, който да Ви служи дълги години.

Обърнете се към нас, за да замените стария модел автомобил и да си тръгнете от автокъщата с автомобил от по-висок клас или като поръчате доставка на чисто нов автомобил от представителството на конкретната марка, която Ви интересува.

Можем да Ви предложим собствен лизинг с гъвкави индивидуални условия, съобразени с възможностите на конкретния клиент.

Ако търсите купувач за стария си автомобил, ние ще Ви предложим изгодна цена, напълно съобразена с пазарната ситуация.

В основата на нашата философия са заложени отлична етика на работа и отговорно отношение. Ние от IS Auto имаме повече от 10 години опит в продажбата на автомобили от среден и висок клас.

Компанията се гордее със стабилните си договорни отношения с представителствата на Мерцедес, BMW, Rover, Porsche, Audi, VW. Техните дългогодишни професионални отношения с най-големите производители на автомобили на световния пазар им дават възможността да предложат на клиентите си поръчка на нов автомобил директно от представителството на съответната марка.

Нашият екип с готовност ще Ви консултира относно различните възможни варианти за покупка на нов или използван автомобил, гъвкавите схеми за лизинг и поръчка на кола директно от представителството на конкретната марка. Ние ще Ви помогнем да направите своя избор спрямо марката, модела, годината, и екстрите, които Ви интересуват, като в същото време ще се съобразим с бюджета, който сте предвидили и ще Ви предоставим точна информация относно техническото състояние на автомобила.

Услугите ни включват също така бърза и сигурна доставка на всеки автомобил, поръчан от представителствата на определените марки.

Прочетете повече за възможностите за сключване на застраховка и за съдействието при регистрация на автомобил в системата на КАТ, които предлагаме.