За нас - Автокъща IS Auto

За нас

Изискванията на клиента са приоритет №1 за служителите на IS Auto! Екипът ни се грижи за това да изпитате пълно удоволствие от шофирането на автомобил. Посетете нашите два обекта на място – в София и Варна, за да разгледате разнообразието ни от коли.коли

Професионалистите, с които работим, ще се погрижат да откриете това, което търсите.
В автокъщите на IS Auto ще откриете нови и използвани автомобили за различни цели.

Мисията ни е да осигурим на българския шофьор високо качество на обслужване. Също така се грижим и за сигурността, като не правим никакъв компромис с техническата изправност на нашите коли. В нашия сайт ще откриете реални снимки и точна информация за състоянието на всеки от наличните ни автомобили. 

При нас Вие може не само да закупите кола, а и да замените Вашата с някоя от наличните. Също така екипът ни от професионалисти може да Ви съдейства за поръчката на чисто нов автомобил.

Компанията ни се гордее със стабилни договорни отношения с представителствата на Audi, BMW, Mercedes-Benz, Porsche, Rover и Volkswagen. Техните дългогодишни професионални отношения с производителите на автомобили им дават възможността да предлагат поръчка на автомобил от представителството на съответната марка. Ние можем да създадем собствен лизинг за всеки от нашите клиенти, като условията ще бъдат индивидуални спрямо възможностите на всеки от Вас. Ако искате да продадете стария си автомобил, може да заповядате при нас. Заедно с Вас ще обсъдим пазарната ситуация и ние ще представим нашата оферта. IS Auto разполага с опит от над 10 години в продажбата на автомобили от среден и висок клас. За този период от време ние научихме, че отличната етика на работа и отговорното отношение водят до успех.

Нашите най-нови предложения

Нашият екип с готовност ще Ви консултира относно различните услуги, които предлагаме. На клиента ще му е необходимо единствено да избере своя автомобил, след което ще получи точна информация за техническото състояние. Освен това, при желание от Ваша страна, ние можем бързо да доставим сигурно всеки автомобил, който е поръчан от представителството на определена марка. Предлагаме възможност за сключване на застраховка и съдействие при регистрация в КАТ, като за това може да се обърнете към всеки човек от екипа ни.26094

Очакваме Ви в нашите два обекта в София и Варна!

Call Now Button