Консултация при покупка на автомобил - Автокъща IS Auto

Консултация при покупка на автомобил

Обърнете се към нас за консултация

Недейте да вярвате, че качеството и безопасността на автомобилите втора употреба зависи само от късмета! Изборът и покупката на автомобил е отговорна задача, но нашият екип може да Ви даде цялата необходима информация относно спецификите на избрания модел, годината на производство, техническото състояние и реалната цена на всеки автомобил. Ние от IS Auto можем да Ви информираме относно всички възможни варианти, които се вместват в бюджета ви и отговарят на вашите изисквания. Не се колебайте да ни попитате за предимствата и недостатъците на марката и модела, които Ви интересуват, за възможните екстри, както и за средната цена на определен модел в България и Европа. Нашият екип ще открие точния автомобил за вас, без значение дали търсите семейна кола, служебно превозно средство или конкретен модел за лично ползване. Предпазете се от неприятни изненади, като се доверите на един от опитните специалисти в продажбата на използвани автомобили! Изберете IS Auto!

Консултация при покупка на автомобил

Обърнете се към нас за консултация

Недейте да вярвате, че качеството и безопасността на автомобилите втора употреба зависи само от късмета!

Изборът и покупката на автомобил е отговорна задача, но нашият екип може да Ви даде цялата необходима информация относно спецификите на избрания модел, годината на производство, техническото състояние и реалната цена на всеки автомобил.

Ние от IS Auto можем да Ви информираме относно всички възможни варианти, които се вместват в бюджета ви и отговарят на вашите изисквания.

Не се колебайте да ни попитате за предимствата и недостатъците на марката и модела, които Ви интересуват, за възможните екстри, както и за средната цена на определен модел в България и Европа.

Нашият екип ще открие точния автомобил за вас, без значение дали търсите семейна кола, служебно превозно средство или конкретен модел за лично ползване.

Предпазете се от неприятни изненади, като се доверите на един от опитните специалисти в продажбата на използвани автомобили! Изберете IS Auto!

Call Now Button