Начална страница - TEST - Автокъща IS Auto

Начална страница – TEST

Гранитогрес – еволюирал израз на напълно стъклопакетиран неглазиран порцеланов камък. Гранитогресът може да се използва както за подови, така и за стенни облицовки и е идеалното решение за места с голям трафик, със значително физико-химично напрежение, но може да се използва и за жилищна архитектура: най-престижните линии, успешно съвпадащи със здравината и страхотното естетическо усъвършенстване, са специално посочени за тези цели.Гранитогресът е подходящ както за сухи, така и за мокри или влажни помещения (в специфичната повърхност) и се предлага в няколко естествени и релефни повърхности. Огромната гама от цветове, размери, повърхности и специални части позволява най-широк избор от решения, комбинации и приложения за архитекти и дизайнери.Granitogres е подходящ за всяко дизайнерско решение, от най-оригиналната сграда на модерната архитектура до възстановяването на класически сгради Благодарение на своите превъзходни технически характеристики, изключително лесно полагане и удобна поддръжка. Гранитогрес е идеалният избор винаги.
Керамичните или порцелановите плочки са много разпространени, особено в кухните и баните. Има обаче хора, които обичат да ги включват в други стаи на къщата, дори в хола, палубата или терасата. Granitogres е много голяма колекция от керамични плочки, керемиди и порцеланови плочки, които позволяват широк спектър от различни приложения. Напълно стъклената неглазирана порцеланова керамика е по-елегантен и стилен избор за различни места. Плочките са чудесни за места с голям трафик и могат да се използват както за подови, така и за стенни облицовки. Тази колекция е подходяща както за сухи, така и за мокри повърхности, така че можете да я използвате за бани, кухни, както и за други помещения на къщата. Можете да сте сигурни, че резултатът ще бъде елегантен, красив и лесен за поддръжка интериорен декор. Колекцията Granitogres се предлага в няколко естествени и релефни повърхности. Освен това имате свободата да избирате от огромна гама от различни цветове, размери, повърхности и специални парчета, всички проектирани да имат същите висококачествени резултати, каквито желаете.
Тъй като колекцията се предлага в толкова много цветове и покрития, плочките могат да се използват за всякакви интериори, от модерни и съвременни домове до традиционни и класически реставрации на сгради. Това е много функционален избор и в същото време ще получите красив интериор, лесен за поддръжка и добре изглеждащ.

Предлагаме също така услуги като детски образователен център, рисуване и вино и автокъща в София.

Call Now Button